Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 060130
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Ångest! 19 arbetsdagar på mig att söka jobb. Sen är jag ute från skolan. Det är jag i vilket fall, men jag är kass på att söka jobb. Har faktiskt aldrig sökt ett riktigt jobb och fått det förut. Jag vet jag är en bra pinnasvetsare, med lite tur har jag snart ett diplom också. Men jobbsökeriet är en annan femma...

Nåväl. Dagens stripp handlar om att se spöken och faror i varje buske. Ungefär som min mamma gör. Och rätt många kvinnor till på den här Jorden. En annan sak jag funderat på är följande; med invandrare är det fint med mångfald. Det berikar samhället. Ok, jag köper det. Pizza och det metriska systemet och sånt där. Men med män/kvinnor så är helt plötsligt mångfald farligt. Det uppfinns queerteorier som, trots de vetenskapligt bevisade fysiologiska skilnaderna i mäns och kvinnors hjärnor och trots gemensamma beteenden mellan människo- och makak-pojkar, försöker bortförklara våra skilnader i beteenden som kulturellt betingade. Nu är det inte längre berikande, utan farligt. Alla bör genast likriktas, fortast möjligt. Det, det köper jag inte.
Kommentera denna stripp.


Läsare: fille
Kommentar:
I ruta 1 blev hon som jag hade tänkt mig. Sen "tappade" jag formen i de följande rutorna. Är nog vanan från ritandet av en viss kvinlig katt som lös igenom.
Läsare: Josephine
Kommentar:
snygg kvinnlig flodhäst måste jag säga ;)