Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 060222
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Så var den äntligen klar; den 100:e orvarstrippen. Den blev lite sen för jag kom på några extra rutor, och så har jag en praktikperiod igen, och på detta stället får jag jobba! Så jag är trött när jag kommer hem.

Ok, hur summerar man 100 strippar? Hm. Det har varit roligt och utvecklande. de av er som var med från början minns den första sajten, bara ett filarkiv med ett par strippar, alla ritade i svartvitt med trepixelsritstiftet i mitt ritprogram, och bara en karaktär. Det har hänt lite sen dess. Nu är sidan i klasisk amerikansk webseriestil med fram och bakknappar och allt det där. Och fyra permanenta karaktärer.

En sak jag funderade på när jag började var hur jag skulle få material till strippar. Men det visade sig att mitt lager i anteckniongsblocket växer fortare än jag hinner beta av dem. Idag han jag komma på tre strippar på vägen från jobbet till stationen. Nu ser jag fram emot 100 nya strippar.

Måste bara kommentera en sak till; jag använder ordet "alltså" fem gånger på fyra rutor i början. Det är en miss, jag gjorde rutorna en och en lite då och då och skrev texterna efter hand. Tydligen använder jag det ordet ofta...
Kommentera denna stripp.


Läsare: fille
Kommentar:
Jag vet faktiskt inte det. Jag har inte haft någon räknare. Men ojsan, jag skrev visst en. Nu är det bara att vänta och se.
Läsare: Josephine
Kommentar:
instämmer med föregående skribent :) Hur många läsare har Orvar per vecka (ca)?
Läsare: Jens
Kommentar:
Lysande jubileumsstripp! Hoppas att Orvar får ett (fortsatt) långt liv!