Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 060226
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Ja, eftersom det är 100-stripsjubeleum nu så har jag firat med att lägga till lite nya funktioner. Som ni ser så finns det en ny länk till mina valda strippar, på olika grunder. Dessutom finns det en liten ikon i hörnet som visar innehållet i en stripp, halvt (helt?) på skämt.

Ok, dagens stripp kom till i badkaret för några dagar sedan. Satt och tänkte på strip 52 där man får se världen ur Orvars perspektiv, och kom på att jag helt missade hans nos. Killen måste ju alltid se den framför sig. Och det är rätt praktiskt när man ska peta näsan och så.

Mer att säga om strippen är att jag gör detta i GIMP, som är ett lagerbaserat ritverktyg. Under Orvars nos döljer sig en uppsättning kastruller och annat som hör hemma på ett matbord, som ni inte får se, för det är överlagrat av ett annat lager. Men det finns där.

Desutom har jag börjat undersöka min besökarstatistik, och jag får massor med besök. Från Yahoo, Google och MSN. Tydligen länkar ni friskt hit för deras nätspindlar kravlar sig hit i princip varje timme. Riktiga läsare är det färre av.
Kommentera denna stripp.