Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 060801
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Det var sannerligen skönt med lite semester. Jag började på svetsverkstan november 2004, och sen dess har jag haft 2 veckors semester. Nu hade jag hela juli fritt, jobbade bara den 1:e. Un-der-bart.
Jag har avsiktligt avstått från att göra någon stripp under sommaren. Det är för myckesolblänk i skärmen, och stranden verkade så skön. Men nu när jag jobbar och det är lite mer mulet så kan jag lika gärna börja igen.
Tyvärr börjar min mus att bli gammal, så jag går svårt att rita med kontroll och det blir hackigt, det gör det mindre kul att rita, men en scanner skall införskaffas.

Sommaren var god. Jag hann med att gå två turer på Skåneleden, dels över Söderåsen, och dels över Hallandsåsen till Båstad. Den första turen var mycket fin, men många tekniska sträckor på leden. Det finns raviner i Söderåsen om det var någon som inte visste detta, och dessa går man ner i, och upp ur, om och om igen. Men så vackert det var. Andra turen, till Båstad, var också fin. Men gissa vem som i värmebölja med torkkatatrof lyckades pricka in ett 10 timmar långt regnväder? (Ingen överdrift, jag lovar!). Dessutom fick jag problem med en gammal ledskada och fick halta den sista halvmilen till Båstad.

Nog med resentioner av mitt sommarlov. Idag började jag jobba. Jag är numera anställd av Skogsstyrelsen, en fd statlig myndighet som numera är ett företag. Första uppdraget var att sätta upp stängsel i Hässleholms hembygdspark. För några år sedan hade de djur där, men tog bort djuren, och även stängslet. Nu ska de ha djur igen (de kom på att det var tråkigt att klippa gräs), så vi fick sätta upp stängslet igen. Känns som ett bra sätt att använda skatemedlen på... Med bara en spade på sex man arbetade vi hårt på att upprätthålla myten om komunalarbetaren. Men fler spadar kommer i morgon. Beräknas klart på 1-3 veckor. Skall bli kul att arbeta ute lite. Dessutom tjänar jag 2 ggr så mycket som när jag var på AME.
Kommentera denna stripp.