Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 061224
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Så kom då äntligen årets julhälsning upp. Orvar och alla hans vänner önskar er en god jul och att ni fick många klappar. Själv mår jag lätt illa efter all gröt, lutfisk, korv, choklad, must, ost och allt det andra. Fina klappar fick jag också, hade önskat mig ett USB-minne och en toaster och det fick jag. Men jag får stå ut med min gamla världsatlas med härliga retro-länder som Tjeckoslovakien, Sovjetiska Estland, Joguslavien och Västtyskland till nästa jul.

En del av er lägger märke till att årets julstripp kom upp så sent som 22:10 på självaste julafton. Självklart skall strippen ligga arkiverad redan innan den stora Dagen inträffar, men jag hade som vanligt varit lat, planerat dåligt och underskattat mängden arbete med en julspecial. I år fick jag verkligen skrapa botten på rollarkivet för att hitta folk att stoppa in i de olika kostymerna. Någon har bara synts en gång i strippen förut.

Lagom till jul har jag gett serien en liten present. Jag har ordnat en fin liten Orvar-logga som pryder sidan längst uppe. Dessutom har jag lagt in lite fler karaktärspersentationer i persongalleriet, länkat ovan.

Ha en god avslutning på julen och ett ännu bättre nyår. / Redaktionen
Kommentera denna stripp.