Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 070409
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Jajamensan, Orvar is back! Efter lite drygt en månad har jag fått upp en ny stripp. Flytten till Växjö gick i det närmaste smärtfritt. Sedan dess har jag hunnit med att installera mig i stan, och nu även skaffat bredband. Som ni märker genom att det kommit upp en stripp igen. Detta är även första gången jag missat en stripp på en hel månad.

Rent tekniskt har jag haft bredband i några veckor, men jobbet tar en hel del tid, och jag har haft en del att stå i. Det är först nu jag har haft tid och ork att slänga ihop en stripp. Den situationen lär nog kvarstå under en tid framöver, men jag ska försöka få fram en stripp i veckan.

Den uppmärksamme läsaren märker även att jag har påbörjat ett nytt kapitel, nämligen "Bruna Jobb". Det har inget alls att göra med min tid på "Gröna Jobb". Det är frågan om helt olika färger. Alla eventuella likheter med verkligheten, t ex mina basar på Gröna Jobb är helt slumpmässiga. På hedersord. Det här skall inte ses som en kritik mot det gigantiska slöseriet med skattemedel som Gröna Jobb var/är.

Vad mer? Jag träffade min fru idag. Satt mitt emot mig på tåget upp hit till Växjö. Hon hade kommit med flyg till Kastrup, och hoppade av i Växjö. Jag följde efter och spionerade, jag skulle ändå på hennes håll, och hon hoppade upp på buss linje 1 till Teleborg, vilket antagligen betyder att hon är en student. Mycket spännande. Fortsättningeng följer förmodligen inte.
Kommentera denna stripp.