Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 070826
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Återigen en rapport från en alternativ verklighet, eller "vad som kan hända när två chefer fattar beslut om samma område utan att först tala med varandra".

Dagens stripp blev åtskilligt försendad. Jag har till och med fått frågan om serien är nerlagd. Nej det är den inte. Men jag har så mycket att göra på jobbet att det inte blir något tecknande på kvällarna. Och om jag gör något på en helg så hinner jag inte göra serier då heller. Och under gapet mellan denna stripp och förra var jag på semester, så där gick två helger på rad.
Men den verkliga orsaken är att jag tycker det är tråkigt att rita med mus. Jag vill ha en scanner. Och det kommer nån gång i framtiden. Det är mycket snabbare att rita med penna än med mus.
Kommentera denna stripp.


Läsare: Tant Lillan
Kommentar:
Här sitter en småsur pensionär och söker på Jätteproppen Orvar för att lära osnutna ungdommar att veta hut, och vad händer - Jag blir road !!!! Kul serie, det tar emot, men jag kan till och med säga begåvat. Nu måste jag som stridslysten jättepropp ila vidare för att söka bevis på hur slöa och obegåvade ungdommarna är nu för tiden. Här fick jag ju inget napp. Muuuuu, från tant Lillan