Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 050623
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


I förra strippen lovade jag att denna skulle komma upp dagen efter, men det dröjde tills nu. Veckan som gått har varit hektisk. Två av lärarna på svetsskolan kom till mig och erbjöd mig jobb, ty jag har satt upp mig på bemanningen. Fattig som jag är så hade jag inget val annat än att tacka ja. Väl hemma var jag tvungen att fixa en cykel, och nästa dag började jag. Först en dag på svetsskolan, sen ett kvällsskift på fabriken. Kom hem med 22:25-bussen. En lång dag alltså. Och nu går jag alltså inte längre i skola, utan är skiftarbetare. Plus 100% löneförhöjning. Snabba kast ibland.

Av den anledningen har jag inte hunnit göra någon stripp förän nu. Jag har annars som mål att göra tre strippar i veckan.
Jag prövar i den här strippen att inte krympa ner med 25% som jag brukar göra från originalstripparna. Kommentera gärna om ni tycker det är bättre eller sämre. I vilket fall tar de upp mindre minne i okomprimerat format, händelsevis.

Dessutom; i den här strippen avslöjas vad Orvars kompis heter. För övrigt; stanna kvar för nästa stripp, där innehållet i Orvars hemliga låda avslöjas.


Kommentera denna stripp.