Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 050918
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Jätteseg idag. Igår var jag och grabbarna på svensexa för min kusin Jens. Och han bor i Jönköping, så det blev till att köra bil, långt. Sent kom man hem och jag är jätteseg hela dagen nu. Skulle nog kunna sova i ett sträck fram till måndag morgon.
En del personer gillar tatueringar. Men jag vet något som är mycket coolare; blåmärken efter paintball. Jag har en perfekt liksidig triangel punktad ut på min rygg. Efter ett tag försvinner märkena och då måste man spela igen. Mer mandomsfaktor.
Kommentera denna stripp.

Läsare: fille
Kommentar:
Jag har ändrat strippen nu så att bublorna hamnar rätt. Jag har flera strippar som har behovet, och vissa är redan fixade. En del får jag nog låta vara, men med tiden ska de flesta ha rätt placerade bublor.
Läsare: Teddy
Kommentar:
På stripp 62 så har du satt en tydlig höjdskillnad på bubblorna så man definitivt läser den vänstra först, men det har du inte gjort på några av alla andra bubblor som varit felvända. Det känns som om du borde planera dina strippar innan du börjar rita dem, kanske? ☺
Läsare: Fille
Kommentar:
PS: Se strip 62 för ett exempel på rätvända pratbublor.
Läsare: Fille
Kommentar:
Nja, det är nog mer slump. Pratbublorna hamnar ovanför personen som säger det. Och av någon orsak så sägs replik 1 nästan alltid av snubben till höger. Jag har stört mig på det flera gånger.
Läsare: Teddy
Kommentar:
Läser du pratbubblor från höger till vänster? Du verkar konsekvent ha omvänd ordning på alla dina pratbubblor.