Orvar: en serie serie ritad och berättad av Filip Wessman
Datum: 060215
Gradering
Arkivet Persongalleri Länkar Extras Urval RSS Feed
Välj ett kapitel!


Jag fick jobb nu. Brorsans fru snackade med någon hon känner, vilken har ett företag innom svetsbranchen. Han undrade om hon kände några bra svetsare, och det gjorde hon. Så slutade det med att jag fick det. Jobbet går ut på att bygga en flismaskin i Jönköping, och det lär ta 4 månader för 5 man. Det är allt jag vet. Det är precis den sortens projekt jag vill göra, så det låter jättebra. Ska bara fixa någon som vill hyra min lägenhet i andrahand. Och någonstanns att bo där uppe.
Jobbet utförs med rörtrådssvetsning, och det har jag väldigt lite erfarenhet av, så jag sa till min lärare att jag behövde öva på det. Visst sa han. Och dagen därpå åkte han helt slumpmässigt till ett företag i Hässleholm som jobbar just med rörtråd. Så han passade påa att fixa praktikplats åt mig där. Båda dessa två händelser sker innom tre dagar, och utan att jag har frågat någon om det. Dessutom, mina två plåtar som skall röntgas inför diplomeringen hämtades nu i veckan, så jag fick brist på saker att göra. Detta kom exakt när jag behövde det. Maximalt flyt.

Nu sparade jag in ett par mail. Perfekt.
Kommentera denna stripp.


Läsare: Josephine
Kommentar:
kan du tillfoga någon form av RSS? jag kan inte lägga till din blogg till bloglines (håller på att byta från nyligen till bloglines)